Rodzinnie i z tradycjami PL
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
Zdjęcie 4
Zdjęcie 5
Zdjęcie 40 CIASTECZKA WAGOWE
CIASTECZKA WAGOWE
Zdjęcie 846

BUŁECZKI MALINOWE

Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem malinowym i delikatnym
kremem waniliowym.

Galeria
Zdjęcie 850

BUŁECZKI MORELOWE

Drożdżowe bułeczki z lekką śmietaną i nadzieniem morelowym.

Galeria
Zdjęcie 847

BUŁECZKI SEROWO-MALINOWE

Drożdżowe bułeczki wypełnione delikatną masą serową i soczystymi
malinami.

Galeria
Zdjęcie 848

BUŁECZKI SEROWO-TRUSKAWKOWE

Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem truskawkowym i lekką śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 851

BUŁECZKI TRUSKAWKOWE

Tradycyjne ciasto drożdżowe z lekką śmietaną i nadzieniem truskawkowym.

Galeria
Zdjęcie 852

BUŁECZKI WANILIOWE

Drożdżowe bułeczki ze śmietaną i subtelną nutą wanilii.

Galeria
Zdjęcie 845

BUŁECZKI WIŚNIOWE

Drożdżowe bułeczki z lekką śmietaną i nadzieniem wiśniowym.

Galeria
Zdjęcie 849

BUŁECZKI Z OWOCAMI SEZONOWYMI

Bułeczki z kruszonką wypełnione nadzieniem owocowym.

Galeria
Zdjęcie 853

EKLERKI KOKTAJLOWE

Mini eklerki z delikatnego, parzonego ciasta z nadzieniem śmietanowym

Galeria
Zdjęcie 854

JAGODZIANKI MINI

Tradycyjne ciasto drożdżowe nadziewane całymi jagodami, zdobione
kruszonką i cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 839

JAGODZIANKI MINI ZE ŚMIETANĄ

Drożdżowe bułeczki nadziewane jagodami i bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 842

PĄCZKI WANILIOWE

Ciasto twarogowe z delikatnym kremem waniliowym.

Galeria
Zdjęcie 843

PĄCZUSIE Z JAGODAMI

Mini pączusie z ciasta drożdżowego nadziewane jagodami.

Galeria
Zdjęcie 841

PĄCZUSIE Z WIŚNIAMI

Mini pączusie z ciasta drożdżowego nadziewane wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 844

PTYSIE KOKTAJLOWE

Lekkie, parzone mini ciasteczka z nadzieniem z puszystej śmietany,
wykończone posypką z cukru pudru.

Galeria
Zdjęcie 29 CIASTKA WAGOWE
CIASTKA WAGOWE
Zdjęcie 724

BABECZKI KAJMAKOWE

Kruchy korpus wypełniony konfiturą porzeczkową, kajmakiem oraz
orzechami włoskimi lub migdałami.

Galeria
Zdjęcie 723

BABECZKI SEROWE

Kruchy korpus wypieczony z aromatycznym serem i konfiturą owocową.

Galeria
Zdjęcie 722

CIASTECZKA CHIA

Wielozbożowe ciastka z dodatkiem nasion chia.

Galeria
Zdjęcie 721

CIASTECZKA KARBOWANE

Maślane, kruche ciasteczka z owocowym dżemem.

Galeria
Zdjęcie 720

CIASTECZKA OWSIANE

Ciasteczka z płatków owsianych z dodatkiem rodzynek i sezamu.

Galeria
Zdjęcie 719

GALARETKA OWOCOWA

Owocowe galaretki obsypane cukrem.

Galeria
Zdjęcie 718

KOKOSANKI

Aromatyczne ciasteczka z wiórków kokosowych z dodatkiem
prawdziwego masła.

Galeria
Zdjęcie 717

KOPERTY Z NADZIENIEM OWOCOWYM

Zwijane ręcznie kruche ciasteczka z marmoladą wieloowocową.

Galeria
Zdjęcie 716

KRUCHE Z JAGODAMI / MORELAMI

Ciasteczka kruche z nadzieniem jagodowym lub morelowym.

Galeria
Zdjęcie 715

MIESZANKA DESEROWA

Mieszanka kruchych ciasteczek.

Galeria
Zdjęcie 714

WAFLE CZEKOLADOWE

Chrupiące wafle przełożone masą czekoladową.

Galeria
Zdjęcie 713

WAFLE KAJMAKOWE

Chrupiące wafle przełożone masą kajmakową.

Galeria
Zdjęcie 30 SERNIKI
SERNIKI
Zdjęcie 738

IZAURA

Klasyczny sernik z puszystego twarogu na kruchym, czekoladowym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 737

SERNIK CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI

Puszysty sernik wiedeński z dodatkiem wiśni w żelu wypieczony
na czekoladowym biszkopcie.

Galeria
Zdjęcie 736

SERNIK BROWNIE

Puszysty sernik wypieczony na spodzie brownie, obsypany czekoladkami.

Galeria
Zdjęcie 735

SERNIK KRAKOWSKI

Tradycyjny sernik z puszystego twarogu z dodatkiem bakalii i skórki
pomarańczowej.

Galeria
Zdjęcie 734

SERNIK MORELOWO-KOKOSOWY

Tradycyjny sernik z lekkiego twarogu zapieczony z kawałkami moreli,
ozdobiony wiórkami kokosowymi i morelami.

Galeria
Zdjęcie 733

SERNIK TOFFI/CZEKOLADOWY

Ręcznie wyrabiana masa serowa z dodatkiem słodkiego toffi/czekolady.

Galeria
Zdjęcie 732

SERNIK TRUSKAWKOWY/ANANASOWY

Ręcznie wyrabiana masa serowa z dodatkiem czekolady i musu
truskawkowego/ananasowego

Galeria
Zdjęcie 729

SERNIK WIEDEŃSKI

Klasyczny sernik z puszystego, beskidzkiego twarogu na kruchym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 728

SERNIK WIEDEŃSKI Z TRUSKAWKAMI

Puszysty sernik wiedeński z dodatkiem soczystych truskawek.

Galeria
Zdjęcie 727

SERNIK Z CZEKOLADOWĄ KRUSZONKĄ

Sernik na kruchym czekoladowym spodzie zdobiony czekoladową
kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 726

SERNIK Z MORELAMI

Delikatny sernik na kruchym spodzie przykryty paskami z ciasta kruchego i nadzienia morelowego.

Galeria
Zdjęcie 725

SERNIK Z OWOCAMI SEZONOWYM

Delikatny sernik przykryty soczystymi owocami i galaretką.

Galeria
Zdjęcie 31 CIASTA PIECZONE
CIASTA PIECZONE
Zdjęcie 753

BROWNIE KARMELOWO-ORZECHOWE

Brownie z wyraźną nutą karmelową, z dodatkiem orzechów i płatków
migdałowych.

Galeria
Zdjęcie 752

CIASTO CYTRYNOWE

Tradycyjne ciasto z aromatem z cytryn ozdobione skórką
pomarańczową i lukrem.

Galeria
Zdjęcie 751

CIASTO JABŁKOWE

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich jabłek.

Galeria
Zdjęcie 750

CIASTO JAGODOWE

Ciasto na bazie jogurtu zapieczone z całymi jagodami.

Galeria
Zdjęcie 749

CIASTO JOGURTOWE Z OWOCAMI

Tradycyjne ciasto jogurtowe z dodatkiem świeżych owoców.

Galeria
Zdjęcie 748

CIASTO MARCHEWKOWE

Ciasto z dodatkiem polskiej marchwi z delikatnym aromatem cynamonu, wykończone czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 747

CIASTO ŚLIWKOWE

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich śliwek.

Galeria
Zdjęcie 746

CIASTO Z TRUSKAWKAMI

Jogurtowe ciasto wypiekane z truskawkami i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 745

KRUCHE Z OWOCAMI SEZONOWYMI

Owocowy mix zatopiony w kruchym cieście z dodatkiem masła.

Galeria
Zdjęcie 744

KRUCHE ZE ŚLIWKAMI

Soczyste śliwki z nutą cynamonu, zatopione w kruchym cieście z dodatkiem masła.

Galeria
Zdjęcie 743

MAKOWIEC BABUNI

Delikatna rolada biszkoptowa zapiekana z pełną bakalii masą makową, całość wykończona aksamitną czekoladą, makiem i skórką pomarańczową.

Galeria
Zdjęcie 742

PLACEK DROŻDŻOWY Z OWOCAMI I KRUSZONKĄ

Placek drożdżowy z sezonowymi owocami i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 741

PLACEK Z OWOCAMI SEZONOWYMI

Tradycyjne ciasto jogurtowe z dodatkiem sezonowych owoców i kruszonki.

Galeria
Zdjęcie 740

SZARLOTKA DOMOWA

Maślane ciasto z prażonymi, słodkimi jabłkami wykończone kratką z kruchego ciasta i cukrem pudrem

Galeria
Zdjęcie 739

SZARLOTKA Z BUDYNIEM

Tradycyjna szarlotka z prażonymi jabłkami z dodatkiem śmietankowego budyniu.

Galeria
Zdjęcie 32 CIASTA KREMOWE
CIASTA KREMOWE
Zdjęcie 781

BISZKOPT Z GALARETKĄ

Puszyste biszkoptowe ciasto z masą z lekkiej śmietany, z dodatkiem
owoców, wykończone galaretką.

Galeria
Zdjęcie 782

CHRUPIĄCA KOSTKA WIŚNIOWA

Ciasto na kruchym spodzie z wyraźnym smakiem czekolady i lekkiej
śmietany, wykończone wiśniami w żelu.

Galeria
Zdjęcie 783

DELICJA MALINOWA

Puszysty biszkopt przekładany kremem budyniowym i malinowym, na wierzchu ozdobiony owocami i galaretką.

Galeria
Zdjęcie 784

DESER OWOCOWY

Cienki biszkopt przykryty musem truskawkowym, kremem śmietanowo-truskawkowym oraz bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 765

DESER TIRAMISU

Puszyste ciasto biszkoptowe nasączone kawą, ze śmietaną o smaku
tiramisu.

Galeria
Zdjęcie 766

KAWOWA CHMURKA

Ciasto biszkoptowo-kawowe z waniliowym budyniem, śmietaną i polewą czekoladową.

Galeria
Zdjęcie 767

KOLORADO

Śmietanowiec z owocową galaretką otoczony czekoladowym biszkoptem

Galeria
Zdjęcie 768

KOSTKA KAWOWA

Kawowy biszkopt przekładany kremem budyniowym i delikatną śmietaną z dodatkiem aromatycznej kawy.

Galeria
Zdjęcie 769

KOSTKA PORZECZKOWA

Kompozycja kremu śmietankowego z czarną porzeczką oraz chrupiącymi ciasteczkami.

Galeria
Zdjęcie 770

KOSTKA TRUSKAWKOWA

Biszkopt przełożony kremem truskawkowym z dodatkiem owoców i galaretki

Galeria
Zdjęcie 771

KUKUŁKA

Biszkoptowe ciasto z kakao, kremem kukułkowym, czekoladą i lekką
śmietaną z wyraźnym aromatem wanilii.

Galeria
Zdjęcie 772

LEŚNY MECH

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 773

MALINOWA NUTKA

Delikatny biszkopt przekładany kremem śmietankowym i soczystymi
malinami.

Galeria
Zdjęcie 774

MALINOWA PIERZYNKA

Kruchy spód przykryty konfiturą malinową, kremem śmietankowym i słodką bezą.

Galeria
Zdjęcie 775

MANGO NA ZIMNO

Sernik na zimno z dodatkiem pasty mango wykończony delikatnym żelem i wiórkami czekoladowymi.

Galeria
Zdjęcie 776

MIODOWNIK

Puszyste ciasto z miodem przełożone budyniem waniliowym, oblane
słodkim toffi z płatkami migdałowymi.

Galeria
Zdjęcie 777

MIODOWY ŚMIETANOWIEC

Śmietanowiec z owocową galaretką otoczony miodowym biszkoptem.

Galeria
Zdjęcie 778

OWOCOWY OGRÓD

Delikatny biszkopt przekładny musem brzoskwiniowym, bitą śmietaną oraz owocami zatopionymi w galaretce.

Galeria
Zdjęcie 779

PANI WALEWSKA

Maślane spody z nadzieniem z czarnej porzeczki, chrupiąca beza i orzechy włoskie połączone kremem budyniowym.

Galeria
Zdjęcie 780

PIJANA WIŚNIA

Czekoladowy biszkopt przekładany delikatną kakaową śmietaną, wykończony wiśniami w żelu.

Galeria
Zdjęcie 761

PRZEKŁADANIEC KAJMAKOWY

Warstwy pysznego kruchego ciasta z kremem śmietankowym oraz
kajmakiem.

Galeria
Zdjęcie 762

PRZEKŁADANIEC OWOCOWY

Cienkie warstwy kruchego ciasta przekładane kremem śmietanowym
z dodatkiem sezonowych konfitur owocowych.

Galeria
Zdjęcie 763

RAFAELO

Ciasto biszkoptowe z wiórkami kokosowymi, czekoladą i aromatem wanilii.

Galeria
Zdjęcie 764

ROLADA ŚMIETANKOWA / Z OWOCAMI

Rolada biszkoptowa zwinięta z lekką śmietaną, ozdobiona ciemną czekoladą lub owocami

Galeria
Zdjęcie 760

SERNIK JAPOŃSKI

Delikatny i lekki sernik na bazie puszystych serków homogenizowanych, w połączeniu z czekoladowym biszkoptem, ozdobiony delikatnymi wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 758

SZARLOTKA KRÓLEWSKA

Biszkopt przekładany prażonymi jabłkami, wykończony bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 759

ŚMIETANOWIEC ANANASOWY

Cienki biszkopt przykryty puszystą masą śmietanową z dodatkiem galaretki ananasowej, wykończony bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 757

ŚMIETANOWIEC

Delikatne ciasto biszkoptowe z masą na bazie bitej śmietany, z galaretkami owocowymi, wykończone galaretką truskawkową.

Galeria
Zdjęcie 756

TORCIK CAPPUCCINO

Kremowe ciasto kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino

Galeria
Zdjęcie 755

TORCIK WAKACYJNY

Puszysty biszkopt przekładany konfiturą owocową i bitą śmietaną, wykończony kuleczkami czekoladowymi.

Galeria
Zdjęcie 754

WZ Z OWOCAMI

Ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao oraz lekką śmietaną, ozdobione sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 33 CIASTKA SZTUKOWE
CIASTKA SZTUKOWE
Zdjęcie 792

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM

Klasyczne ciasto drożdżowe z budyniem waniliowym i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 793

DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM

Klasyczna drożdżówka z dużą ilością masy makowej, ozdobiona lukrem.

Galeria
Zdjęcie 805

DROŻDŻÓWKA Z SEREM

Puszyste ciasto drożdżowe z białym serem, zdobione lukrem.

Galeria
Zdjęcie 787

CHRUPIĄCA CYTRYNA

Puszysty biszkopt przełożony cytrynową masą z chrupkami i śmietaną, całość przykryta orzeźwiającą cytrynową galaretką i kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 794

EKLERKA

Delikatne, parzone ciasto z nadzieniem śmietanowym w słodkiej glazurze czekoladowej.

Galeria
Zdjęcie 795

JAGODZIANKA

Tradycyjne ciasto drożdżowe nadziewane całymi jagodami zdobione
kruszonką i cukrem pudrem

Galeria
Zdjęcie 791

LEŚNY MECH

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego

Galeria
Zdjęcie 789

KOSTKA KAWOWA

Kawowy biszkopt przekładany kremem budyniowym i delikatną śmietaną z dodatkiem aromatycznej kawy.

Galeria
Zdjęcie 796

KREMÓWKA

Ciasto półfrancuskie z delikatnym kremem budyniowym i śmietaną,
oprószone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 797

MINI TARTA

Kruchy korpus wypełniony budyniem i sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 798

MUFINKA

Puszyste ciasto piaskowe z dodatkiem kakao z kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 799

PĄCZEK HISZPAŃSKI

Delikatne ciasto parzone smażone w głębokim tłuszczu, z polewą z lukru

Galeria
Zdjęcie 786

PĄCZEK TRADYCYJNY

Ciasto drożdżowe z aromatyczną marmoladą, smażone w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 800

PODKÓWKA Z BIAŁYM MAKIEM

Puszyste ciasto drożdżowe z białym makiem i orzechami.

Galeria
Zdjęcie 801

PTYŚ

Lekkie, parzone ciasto z nadzieniem z puszystej śmietany, wykończone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 802

PTYŚ Z OWOCAMI

Lekkie, parzone ciasto z nadzieniem z puszystej śmietany i soczystymi owocami, wykończone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 788

SERNICZEK WIEDEŃSKI CIASTKO

Klasyczny sernik z puszystego, beskidzkiego twarogu na kruchym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 790

SZARLOTKA CIASTKO

Maślane ciasto ze świeżo prażonymi jabłkami z aromatem cynamonu.

Galeria
Zdjęcie 803

RURKA Z BITĄ ŚMIETANĄ

Chrupiąca rurka waflowa nadziewana bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 785

ŚMIETANOWIEC

Delikatne ciasto biszkoptowe z masą na bazie bitej śmietany, z galaretkami owocowymi, wykończone galaretką truskawkową.

Galeria
Zdjęcie 804

WZ

Dwie warstwy kakaowych biszkoptów przełożonych bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 35 OFERTA CATERINGOWA
OFERTA CATERINGOWA
Zdjęcie 558

Crème brûlée

Waniliowo-jajeczny krem przykryty cienką warstwą karmelu i czekolady.

Galeria
Zdjęcie 557

KOSZYCZEK OWOCOWY

Czekoladowy koszyk wypełniony kremem mascarpone i świeżymi
owocami.

Galeria
Zdjęcie 559

MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI

Delikatny krem czekoladowy z dodatkiem soczystych wiśni.

Galeria
Zdjęcie 560

MUS TIRAMISU

Włoski deser – delikatny krem kawowy przełożony nasączonymi biszkoptami.

Galeria
Zdjęcie 561

MUS Z TRUSKAWKAMI

Soczysta konfitura truskawkowa przykryta bitą śmietaną i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 562

PANNA COTTA

Śmietanowy deser z dodatkiem soczystych owoców.

Galeria
Zdjęcie 563

Babeczka czekoladowa z wiśniami

Kruchy korpus wypełniony kremem czekoladowym i soczystą wiśnią.

Galeria
Zdjęcie 564

Babeczka kajmakowa z orzechami

Kruchy korpus wypełniony konfiturą porzeczkową, słodkim kajmakiem
i orzechem włoskim.

Galeria
Zdjęcie 565

Babeczka kokosowa

Kruchy korpus wypełniony delikatnym kremem kokosowym.

Galeria
Zdjęcie 566

Babeczka serowa

Kruchy korpus wypieczony z aromatycznym serem i konfiturą owocową.

Galeria
Zdjęcie 567

Babeczki z owocami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i owocami.

Galeria
Zdjęcie 568

Babeczki z truskawkami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 574

Eklerka mini z czekoladą

Mini eklerka wypełniona delikatną śmietaną, wykończona mleczną
czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 572

Szarlotka bankietowa

Klasyczna szarlotka na kruchym spodzie podana w małych porcjach
na papilotkach.

Galeria
Zdjęcie 571

Sernik bankietowy

Delikatny sernik z czekoladową kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 569

CAPPUCCINO bankietowe

Kremowe ciastko kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 570

Kostka malinowa bankietowa

Delikatny biszkopt przekładany kremem śmietankowym i malinami.

Galeria
Zdjęcie 573

MAKOWNIK BANKIETOWY

Kruchy spód przykryty masą makową pełną bakalii.

Galeria
Zdjęcie 582

Szarlotka z kruszonką

Maślane ciasto z prażonymi, jabłkami ozdobione kruszonką i cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 581

Sernik migdałowy z malinami

Delikatny sernik na kruchym spodzie, z dodatkiem konfitury malinowej
i płatków migdałowych.

Galeria
Zdjęcie 586

Torcik toffi z wiśniami

Biszkopt przekładany kremem śmietanowym i soczystymi wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 580

Sernik cytrynowy

Tradycyjny sernik z dodatkiem skórki cytrynowej wykończony cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 575

Leśny mech

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 578

Słony karmel z orzechami

Pyszne spody z dodatkiem nasion chia z kremem orzechowym oraz
dekoracją ze słonego karmelu.

Galeria
Zdjęcie 577

BROWNIE

Tradycyjne mocno czekoladowe ciasto brownie.

Galeria
Zdjęcie 576

torcik truskawkowy

Torcik śmietanowy z dodatkiem truskawek.

Galeria
Zdjęcie 579

Naked cake

Wyjątkowo lekki torcik przygotowany na bazie czekoladowych biszkoptów, bitej śmietany i świeżych owoców.

Galeria
Zdjęcie 583

TORCIK BEZOWY Z ORZECHAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone, orzechami i czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 584

TORCIK BEZOWY Z OWOCAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 585

TORCIK Z OWOCAMI

Puszysty biszkopt przykryty delikatną bitą śmietana i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 36 TORTY STANDARDOWE
TORTY STANDARDOWE
Zdjęcie 809

TORT CZEKOLADOWY

Ciemny biszkopt w wyjątkowo aromatycznym duecie z czekoladowym
kremem i prawdziwą czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 810

TORT KAWOWY

Wyraźny, pobudzający smak kawy z ciemnym biszkoptem i zmysłowym kawowym kremem, ozdobiony kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 811

TORT ŚMIETANOWY

Lekkie ciasto biszkoptowe z puszystą masą z bitej śmietany, z nutką wanilii i czekolady, ozdobiony sezonowymi owocami

Galeria
Zdjęcie 812

TORT TIRAMISU

Puszyste ciasto biszkoptowe nasączone kawą i przełożone masą na bazie serka mascarpone z nutką kakaowej słodyczy.

Galeria
Zdjęcie 813

TORT TRUSKAWKOWY

Delikatne biszkopty przełożone śmietaną, całość ozdobiona truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 807

TORCIK MALINOWY

Połączenie ciemnych i jasnych biszkoptów, przełożone kremem malinowym z dodatkiem chrupiących kuleczek, całość ozdobiona żelem dekoracyjnym.

Galeria
Zdjęcie 808

TORCIK POMARAŃCZOWY

Połączenie ciemnych i jasnych biszkoptów przełożone kremem
pomarańczowym z dodatkiem chrupiących kuleczek, góra ozdobiona żelem dekoracyjnym.

Galeria
Zdjęcie 806

NAKED CAKE

Wyjątkowo lekki torcik
przygotowany na bazie
czekoladowych biszkoptów,
bitej śmietany i świeżych
owoców.
Dostępny w gramaturze od 1,20 kg

Galeria