Rodzinnie i z tradycjami PL
Wielkanoc
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
Zdjęcie 4
Zdjęcie 40 CIASTECZKA WAGOWE
CIASTECZKA WAGOWE
Zdjęcie 922

bułeczki czekoladowe

Drożdżowe bułeczki z nadzieniem toffi.

Galeria
Zdjęcie 921

bułeczki makowe

Tradycyjne ciasto drożdżowe z masą makową i kremem śmietankowym.

Galeria
Zdjęcie 923

bułeczki malinowe

Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem malinowym i delikatnym kremem waniliowym.

Galeria
Zdjęcie 924

bułeczki morelowe

Drożdżowe bułeczki z lekką śmietaną i nadzieniem morelowym.

Galeria
Zdjęcie 925

bułeczki truskawkowe

Tradycyjne ciasto drożdżowe z lekką śmietaną i nadzieniem truskawkowym.

Galeria
Zdjęcie 926

bułeczki waniliowe

Drożdżowe bułeczki ze śmietaną i subtelną nutą wanilii.

Galeria
Zdjęcie 934

bułeczki wiśniowe

Drożdżowe bułeczki z lekką śmietaną i nadzieniem wiśniowym.

Galeria
Zdjęcie 927

eklerki koktajlowe

Mini eklerki z delikatnego, parzonego ciasta z nadzieniem śmietanowym.

Galeria
Zdjęcie 928

jagodzianki mini ze śmietaną

Drożdżowe bułeczki nadziewane jagodami i bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 929

liliputy

Mini pączki z lukrem.

Galeria
Zdjęcie 931

pączki waniliowe

Ciasto twarogowe z delikatnym kremem waniliowym.

Galeria
Zdjęcie 932

pączusie z morelą

Mini pączusie z ciasta drożdżowego nadziewane morelami.

Galeria
Zdjęcie 930

pączusie z WIŚNIAMI

Mini pączusie z ciasta drożdżowego nadziewane wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 933

ptysie koktajlowe

Lekkie, parzone mini ciasteczka z nadzieniem z puszystej śmietany,
wykończone posypką z cukru pudru.

Galeria
Zdjęcie 29 CIASTKA WAGOWE
CIASTKA WAGOWE
Zdjęcie 935

BABECZKI KAJMAKOWE

Kruchy korpus wypełniony konfiturą porzeczkową, kajmakiem oraz orzechami włoskimi lub migdałami.

Galeria
Zdjęcie 936

BABECZKI SEROWE

Kruchy korpus wypieczony z aromatycznym serem i konfiturą owocową.

Galeria
Zdjęcie 937

CIASTECZKA CHIA

Wielozbożowe ciastka z dodatkiem nasion chia.

Galeria
Zdjęcie 942

ciasteczka karbowane

Maślane, kruche ciasteczka z owocowym dżemem.

Galeria
Zdjęcie 938

ciasteczka owsiane

Ciasteczka z płatków owsianych z dodatkiem rodzynek i sezamu.

Galeria
Zdjęcie 939

kokosanki

Ciasteczka z płatków owsianych z dodatkiem rodzynek i sezamu.

Galeria
Zdjęcie 940

Koperty z nadzieniem owocowym

Zwijane ręcznie kruche ciasteczka z marmoladą wieloowocową.

Galeria
Zdjęcie 941

KRUCHE Z śliwkami / morelami

Ciasteczka kruche z nadzieniem jagodowym lub morelowym.

Galeria
Zdjęcie 943

wafle czekoladowe

Chrupiące wafle przełożone masą czekoladową.

Galeria
Zdjęcie 944

wafle kajmakowe

Chrupiące wafle przełożone masą kajmakową.

Galeria
Zdjęcie 30 SERNIKI
SERNIKI
Zdjęcie 958

duet

Maślany spód przykryty szachownicą z prawdziwego twarogu i świeżo parzonego maku.

Galeria
Zdjęcie 959

izaura

Klasyczny sernik z puszystego twarogu na kruchym, czekoladowym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 960

sernik brownie

Puszysty sernik wypieczony na spodzie brownie, obsypany czekoladkami.

Galeria
Zdjęcie 961

sernik czekoladowy z wiśniami

Puszysty sernik wiedeński z dodatkiem wiśni w żelu wypieczony na czekoladowym biszkopcie.

Galeria
Zdjęcie 962

sernik Czekoladowy

Lekka masa serowa z dodatkiem kakao, zdobiona wiórkami z czekolady.

Galeria
Zdjęcie 963

sernik KAKAOWY

Mocno czekoladowy spód z delikatnym serem i czekoladową kruszonką .

Galeria
Zdjęcie 964

sernik krakowski

Tradycyjny sernik z puszystego twarogu z dodatkiem bakalii i skórki pomarańczowej.

Galeria
Zdjęcie 965

sernik morelowo-kokosowy

Tradycyjny sernik z lekkiego twarogu zapieczony z kawałkami moreli, ozdobiony wiórkami kokosowymi i morelami.

Galeria
Zdjęcie 966

sernik SMAKI JESIENI

Aksamitny sernik z dodatkiem malin wypieczony na czekoladowym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 967

sernik toffi/czekoladowy

Ręcznie wyrabiana masa serowa z dodatkiem słodkiego toffi/czekolady.

Galeria
Zdjęcie 968

sernik wiedeński

Klasyczny sernik z puszystego, beskidzkiego twarogu na kruchym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 970

Sernik z brzoskwiniami

Tradycyjny puszysty sernik z dodatkiem brzoskwiń.

Galeria
Zdjęcie 969

Sernik z GALARETKĄ

Tradycyjny sernik z brzoskwiniami w soczystej galaretce.

Galeria
Zdjęcie 971

Sernik z PORZECZKAMI

Klasyczny sernik wypiekany na kruchym spodzie. Całość wykończona porzeczkami i kruszonką,

Galeria
Zdjęcie 31 CIASTA PIECZONE
CIASTA PIECZONE
Zdjęcie 945

brownie karmelowo-orzechowe

Brownie z wyraźną nutą karmelową, z dodatkiem orzechów i płatków migdałowych.

Galeria
Zdjęcie 946

CIASTO JABŁKOWE

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich jabłek.

Galeria
Zdjęcie 947

ciasto marchewkowe

Ciasto z dodatkiem polskiej marchwi z delikatnym aromatem cynamonu, wykończone czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 948

ciasto marchewkowe z pierzynką

Aromatyczne ciasto korzenne z dodatkiem marchwi i czekoladowym wykończeniem.

Galeria
Zdjęcie 949

ciasto piaskowe/marmurek

Tradycyjne ciasto piaskowe/Tradycyjne ciasto piaskowe z dodatkiem czekolady.

Galeria
Zdjęcie 950

ciasto pomarańczowe/comber

Wilgotne ciasto czekoladowo rumowe i pomarańczowe.

Galeria
Zdjęcie 951

ciasto śliwkowe

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych śliwek.

Galeria
Zdjęcie 952

MAKOWIEC BABUNI

Delikatna rolada biszkoptowa zapiekana z pełną bakalii masą makową, całość wykończona aksamitną czekoladą, makiem i skórką pomarańczową.

Galeria
Zdjęcie 953

Piernik ze śliwkami w czekoladzie

Piernikowe ciasto zapiekane ze śliwkami. Całość oblana czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 954

placek z owocami

Wilgotne ciasto zapiekane z dużą ilością owoców i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 955

szarlotka domowa

Maślane ciasto z prażonymi, słodkimi jabłkami wykończone kratką z kruchego ciasta i cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 956

szarlotka pagórki

Maślane ciasto zapiekane z duża ilością aromatycznych jabłek.

Galeria
Zdjęcie 32 CIASTA KREMOWE
CIASTA KREMOWE
Zdjęcie 973

BANANOWY SONG

Mocno czekoladowe ciasto pokryte kremem śmietanowo bananowym oraz masą toffi

Galeria
Zdjęcie 974

BEZIK Z ŻURAWINĄ

Puszysty krem śmietankowy z dodatkiem pokruszonej bezy.
Całość wykończona żurawiną i prażonymi migdałami.

Galeria
Zdjęcie 975

chrupiąca kostka wiśniowa

Ciasto na kruchym spodzie z wyraźnym smakiem czekolady i lekkiej śmietany, wykończone wiśniami w żelu.

Galeria
Zdjęcie 976

CHRUPIĄCYY MURZYNEK

Ciasto czekoladowe przełożone kremem śmietankowym oraz chrupiącą prażynką

Galeria
Zdjęcie 977

Ciasto 3-bit

Ciasto biszkoptowe z waniliowym budyniem, śmietaną i toffi,
posypane kakao.

Galeria
Zdjęcie 978

DELICJA MALINOWA

Puszysty biszkopt przekładany kremem budyniowym i malinowym, ozdobiony owocami i galaretką.

Galeria
Zdjęcie 979

Deser tiramisu

Puszyste ciasto biszkoptowe nasączone kawą, ze śmietaną o smaku tiramisu.

Galeria
Zdjęcie 980

HISZPAŃSKA pomarańcza

Czekoladowe ciasto przełożone pomarańczowym kremem i galaretką.
Całość wykończona czekoladą

Galeria
Zdjęcie 981

Kawowa chmurka

Ciasto biszkoptowo-kawowe z waniliowym budyniem, śmietaną i polewą czekoladową.

Galeria
Zdjęcie 982

Kostka kawowa

Kawowy biszkopt przekładany kremem budyniowym i delikatną śmietaną z dodatkiem aromatycznej kawy.

Galeria
Zdjęcie 983

Kostka porzeczkowa

Kompozycja kremu śmietankowego z czarną porzeczką oraz chrupiącymi ciasteczkami.

Galeria
Zdjęcie 984

Kukułka

Biszkoptowe ciasto z kakao, kremem kukułkowym, czekoladą i lekką śmietaną z wyraźnym aromatem wanilii.

Galeria
Zdjęcie 985

leśny mech

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 1000

malinowa pierzynka

Kruchy spód przykryty konfiturą malinową, kremem śmietankowym i słodką bezą.

Galeria
Zdjęcie 986

mango na zimno

Sernik na zimno z dodatkiem pasty mango wykończony delikatnym żelem i wiórkami czekoladowymi.

Galeria
Zdjęcie 987

maSCARPONE Z CZERWONĄ PORZECZKĄ

Delikatny biszkopt przekładany kremem mascarpone oraz czerwonymi porzeczkami. Całość wykończona galaretką.

Galeria
Zdjęcie 988

miodownik

Puszyste ciasto z miodem przełożone budyniem waniliowym, oblane słodkim toffi z płatkami migdałowymi.

Galeria
Zdjęcie 989

PANI WALEWSKA

Maślane spody z nadzieniem z czarnej porzeczki, chrupiąca beza i orzechy włoskie połączone kremem budyniowym.

Galeria
Zdjęcie 990

Pijana śliwka

Czekoladowe ciasto przełożone kremem o tym samym smaku i powidłami śliwkowymi. Góra wykończona aksamitną czekoladą i suszoną śliwką

Galeria
Zdjęcie 991

Pijana wiśnia

Czekoladowy biszkopt przekładany delikatną kakaową śmietaną,
wykończony wiśniami w żelu.

Galeria
Zdjęcie 992

Przekładaniec kajmakowy

Warstwy pysznego kruchego ciasta z kremem śmietankowym oraz kajmakiem.

Galeria
Zdjęcie 993

RAFAELO

Ciasto biszkoptowe z wiórkami kokosowymi, czekoladą i aromatem wanilii.

Galeria
Zdjęcie 994

rolada śmietankowa

Rolada biszkoptowa ze śmietaną i nadzieniem brzoskwiniowym.

Galeria
Zdjęcie 995

ROLADA TIRAMISU

Delikatna rolada biszkoptowa zwinięta z lekką śmietaną o smaku tiramisu.

Galeria
Zdjęcie 972

szarlotka królewska

Biszkopt przekładany prażonymi jabłkami, wykończony bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 996

śmietanowiec

Delikatne ciasto biszkoptowe z masą na bazie bitej śmietany, z galaretkami owocowymi, wykończone galaretką truskawkową.

Galeria
Zdjęcie 997

TOFFI

Kremowe ciasto kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 998

TOFINKA Z POWIDŁAMI

Puszysty biszkopt przekładany kremem śmietanowym i powidłami śliwkowymi.

Galeria
Zdjęcie 999

torcik cappuccino

Kremowe ciasto kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 33 CIASTKA SZTUKOWE
CIASTKA SZTUKOWE
Zdjęcie 792

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM

Klasyczne ciasto drożdżowe z budyniem waniliowym i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 793

DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM

Klasyczna drożdżówka z dużą ilością masy makowej, ozdobiona lukrem.

Galeria
Zdjęcie 805

DROŻDŻÓWKA Z SEREM

Puszyste ciasto drożdżowe z białym serem, zdobione lukrem.

Galeria
Zdjęcie 794

EKLERKA

Delikatne, parzone ciasto z nadzieniem śmietanowym w słodkiej glazurze czekoladowej.

Galeria
Zdjęcie 796

KREMÓWKA

Ciasto półfrancuskie z delikatnym kremem budyniowym i śmietaną,
oprószone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 797

MINI TARTA

Kruchy korpus wypełniony budyniem i sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 798

MUFINKA

Puszyste ciasto piaskowe z dodatkiem kakao z kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 799

PĄCZEK HISZPAŃSKI

Delikatne ciasto parzone smażone w głębokim tłuszczu, z polewą z lukru

Galeria
Zdjęcie 786

PĄCZEK TRADYCYJNY

Ciasto drożdżowe z aromatyczną marmoladą, smażone w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 800

PODKÓWKA Z BIAŁYM MAKIEM

Puszyste ciasto drożdżowe z białym makiem i orzechami.

Galeria
Zdjęcie 801

PTYŚ

Lekkie, parzone ciasto z nadzieniem z puszystej śmietany, wykończone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 803

RURKA Z BITĄ ŚMIETANĄ

Chrupiąca rurka waflowa nadziewana bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 804

WZ

Dwie warstwy kakaowych biszkoptów przełożonych bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 35 OFERTA CATERINGOWA
OFERTA CATERINGOWA
Zdjęcie 558

Crème brûlée

Waniliowo-jajeczny krem przykryty cienką warstwą karmelu i czekolady.

Galeria
Zdjęcie 557

KOSZYCZEK OWOCOWY

Czekoladowy koszyk wypełniony kremem mascarpone i świeżymi
owocami.

Galeria
Zdjęcie 559

MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI

Delikatny krem czekoladowy z dodatkiem soczystych wiśni.

Galeria
Zdjęcie 560

MUS TIRAMISU

Włoski deser – delikatny krem kawowy przełożony nasączonymi biszkoptami.

Galeria
Zdjęcie 561

MUS Z TRUSKAWKAMI

Soczysta konfitura truskawkowa przykryta bitą śmietaną i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 562

PANNA COTTA

Śmietanowy deser z dodatkiem soczystych owoców.

Galeria
Zdjęcie 563

Babeczka czekoladowa z wiśniami

Kruchy korpus wypełniony kremem czekoladowym i soczystą wiśnią.

Galeria
Zdjęcie 564

Babeczka kajmakowa z orzechami

Kruchy korpus wypełniony konfiturą porzeczkową, słodkim kajmakiem
i orzechem włoskim.

Galeria
Zdjęcie 565

Babeczka kokosowa

Kruchy korpus wypełniony delikatnym kremem kokosowym.

Galeria
Zdjęcie 566

Babeczka serowa

Kruchy korpus wypieczony z aromatycznym serem i konfiturą owocową.

Galeria
Zdjęcie 567

Babeczki z owocami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i owocami.

Galeria
Zdjęcie 568

Babeczki z truskawkami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 574

Eklerka mini z czekoladą

Mini eklerka wypełniona delikatną śmietaną, wykończona mleczną
czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 572

Szarlotka bankietowa

Klasyczna szarlotka na kruchym spodzie podana w małych porcjach
na papilotkach.

Galeria
Zdjęcie 571

Sernik bankietowy

Delikatny sernik z czekoladową kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 569

CAPPUCCINO bankietowe

Kremowe ciastko kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 570

Kostka malinowa bankietowa

Delikatny biszkopt przekładany kremem śmietankowym i malinami.

Galeria
Zdjęcie 573

MAKOWNIK BANKIETOWY

Kruchy spód przykryty masą makową pełną bakalii.

Galeria
Zdjęcie 582

Szarlotka z kruszonką

Maślane ciasto z prażonymi, jabłkami ozdobione kruszonką i cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 581

Sernik migdałowy z malinami

Delikatny sernik na kruchym spodzie, z dodatkiem konfitury malinowej
i płatków migdałowych.

Galeria
Zdjęcie 586

Torcik toffi z wiśniami

Biszkopt przekładany kremem śmietanowym i soczystymi wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 580

Sernik cytrynowy

Tradycyjny sernik z dodatkiem skórki cytrynowej wykończony cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 575

Leśny mech

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 578

Słony karmel z orzechami

Pyszne spody z dodatkiem nasion chia z kremem orzechowym oraz
dekoracją ze słonego karmelu.

Galeria
Zdjęcie 577

BROWNIE

Tradycyjne mocno czekoladowe ciasto brownie.

Galeria
Zdjęcie 576

torcik truskawkowy

Torcik śmietanowy z dodatkiem truskawek.

Galeria
Zdjęcie 579

Naked cake

Wyjątkowo lekki torcik przygotowany na bazie czekoladowych biszkoptów, bitej śmietany i świeżych owoców.

Galeria
Zdjęcie 583

TORCIK BEZOWY Z ORZECHAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone, orzechami i czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 584

TORCIK BEZOWY Z OWOCAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 585

TORCIK Z OWOCAMI

Puszysty biszkopt przykryty delikatną bitą śmietana i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 36 TORTY STANDARDOWE
TORTY STANDARDOWE
Zdjęcie 1001

NAKED CAKE

Wyjątkowo lekki torcik przygotowany na bazie czekoladowych biszkoptów, bitej śmietany i świeżych owoców. Dostępny w gramaturze od 1,20 kg

Galeria
Zdjęcie 1002

SACHER

Wilgotne ciasto czekoladowe przekładane konfiturą morelową delikatnie wykończone czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 1003

tort CAPPUCINO

Mocno czekoladowy biszkopty przekładany kremem cappuccino, całość podkreśla dodatek czarnej porzeczki.

Galeria
Zdjęcie 1004

tort CZEKOLADOWY

Ciemny biszkopt w duecie z aromatycznym kremem czekoladowym.

Galeria
Zdjęcie 1005

tort kawowy

Wyraźny, pobudzający smak kawy z ciemnym biszkoptem i zmysłowym kawowym kremem, ozdobiony kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 1007

tort mANGO / MARAKUJA

Połączenie ciemnych i jasnych biszkoptów przełożone kremem pomarańczowym z dodatkiem chrupiących kuleczek, góra ozdobiona żelem dekoracyjnym.

Galeria
Zdjęcie 1006

tort malinowy

Połączenie ciemnych i jasnych biszkoptów przełożonych puszystym kremem malinowym. Całość intensyfikuje przecier malinowy.

Galeria
Zdjęcie 1008

tort śmietanowy

Lekkie ciasto biszkoptowe z puszystą masą z bitej śmietany, z nutką wanilii i czekolady, ozdobiony sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 1009

tort tiramisu

Puszyste ciasto biszkoptowe nasączone kawą i przełożone masą na bazie serka mascarpone z nutką kakaowej słodyczy.

Galeria