Rodzinnie i z tradycjami PL
ZDROWO
i
KOLOROWO
Zdjęcie 1
smak,
smak
i jeszcze raz
SMAK!
Zdjęcie 2
kto
nie wnika
w smak
SERNIKA?
Zdjęcie 3
jedz
POLSKIE
JABŁKA!
Zdjęcie 4
ZAPACH
rodzinnego
DOMU
Zdjęcie 5
Zdjęcie 29 CIASTKA WAGOWE
CIASTKA WAGOWE
Zdjęcie 442

BABECZKI SEROWE

Kruche ciasto wypełnione masą serową z nutką słodkiego nadzienia.

Galeria
Zdjęcie 443

bułeczki malinowe

Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem malinowym i delikatnym
kremem waniliowym.

Galeria
Zdjęcie 444

bułeczki morelowe

Tradycyjne drożdżowe ciasto z lekką śmietaną i nadzieniem morelowym.

Galeria
Zdjęcie 445

bułeczki truskawkowe

Tradycyjne drożdżowe ciasto z lekką śmietaną i nadzieniem truskawkowym.

Galeria
Zdjęcie 446

bułeczki waniliowe

Drożdżowe bułeczki ze śmietaną i subtelną nutą wanilii.

Galeria
Zdjęcie 465

bułeczki wiśniowe

Tradycyjne drożdżowe ciasto z lekką śmietaną i nadzieniem wiśniowym.

Galeria
Zdjęcie 447

CIASTECZKA CHIA

Wielozbożowe ciastka z dodatkiem nasion chia.

Galeria
Zdjęcie 455

ciasteczka karbowane

Maślane, kruche ciasteczka z owocowym dżemem.

Galeria
Zdjęcie 448

ciasteczka owsiane

Ciasteczka z płatków owsianych z dodatkiem rodzynek i sezamu.

Galeria
Zdjęcie 449

eklerki koktajlowe

Mini eklerki z delikatnego, parzonego ciasta z nadzieniem śmietanowym.

Galeria
Zdjęcie 450

galaretka owocowa

Owocowe galaretki obsypane cukrem.

Galeria
Zdjęcie 451

Tradycyjne ciasto drożdżowe nadziewane całymi jagodami, zdobione
kruszonką i cukrem pudrem.

Tradycyjne ciasto drożdżowe nadziewane całymi jagodami, zdobione
kruszonką i cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 452

jagodzianki ze śmietaną

Bułeczki z ciasta drożdżowego nadziewane całymi jagodami.

Galeria
Zdjęcie 453

kokosanki

Aromatyczne ciasteczka z wiórków kokosowych z dodatkiem
prawdziwego masła.

Galeria
Zdjęcie 454

KOPERTY Z NADZIENIEM OWOCOWYM

Zwijane ręcznie kruche ciasteczka z marmoladą wieloowocową.

Galeria
Zdjęcie 456

liliputy

Mini pączki z lukrem.

Galeria
Zdjęcie 457

pączki z jabłkiem

Ręcznie wyrabiane ciasto drożdżowe z musem jabłkowym, smażone
w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 458

pączki z morelą

Ręcznie wyrabiane ciasto drożdżowe z musem morelowym, smażone
w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 459

pączki z truskawką

Ręcznie wyrabiane ciasto drożdżowe musem truskawkowym, smażone
w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 460

Pączki z wiśniami

Ręcznie wyrabiane ciasto drożdżowe z musem wiśniowym, smażone
w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 461

ptysie koktajlowe

Lekkie, parzone mini ciasteczka z nadzieniem z puszystej śmietany,
wykończone posypką z cukru pudru.

Galeria
Zdjęcie 462

wafle czekoladowe

Chrupiące wafle przełożone masą czekoladową.

Galeria
Zdjęcie 463

wafle kajmakowe

Chrupiące wafle przełożone masą kajmakową.

Galeria
Zdjęcie 464

wafle kO KOSowe

Chrupiące wafle przełożone masą czekoladowo-kokosową.

Galeria
Zdjęcie 30 SERNIKI
SERNIKI
Zdjęcie 466

duet

Maślany spód przykryty szachownicą z prawdziwego twarogu i świeżo
parzonego maku.

Galeria
Zdjęcie 467

IZAURA

Klasyczny sernik z puszystego twarogu na kruchym, czekoladowym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 475

Sernik z brzoskwiniami

Tradycyjny sernik z dodatkiem brzoskwiń.

Galeria
Zdjęcie 468

sernik Czekoladowy

Lekka masa serowa z dodatkiem kakao, zdobiony wiórkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 469

sernik krakowski

Tradycyjny sernik z puszystego twarogu z dodatkiem bakalii i skórki
pomarańczowej

Galeria
Zdjęcie 471

Sernik morelowo-kokosowy

Tradycyjny sernik z lekkiego twarogu zapieczony z kawałkami moreli,
ozdobiony wiórkami kokosowymi i morelami.

Galeria
Zdjęcie 472

sernik toffi/czekoladowy

Ręcznie wyrabiana masa serowa z dodatkiem słodkiego toffi/czekolady.

Galeria
Zdjęcie 473

sernik truskawkowy/ananasowy

Ręcznie wyrabiana masa serowa z dodatkiem czekolady i musu
truskawkowego/ananasowego.

Galeria
Zdjęcie 474

sernik wiedeński

Klasyczny sernik z puszystego, beskidzkiego twarogu na kruchym spodzie.

Galeria
Zdjęcie 470

sernik z lukrem

Tradycyjny sernik ze skórką pomarańczową oraz polewą cytrynową.

Galeria
Zdjęcie 476

Sernik z owocami sezonowymi

Delikatny sernik przykryty soczystymi owocami i galaretką,

Galeria
Zdjęcie 477

SERNIK Z TRUSKAWKAMI

Delikatny sernik z truskawkami oraz kruszonką z prawdziwego masła.

Galeria
Zdjęcie 478

sernik z wiśniami

Wykwintny biszkoptowy spód z kakao z dodatkiem masy serowej,
wykończony wiśniami oraz aromatycznym musem z wiśni.

Galeria
Zdjęcie 31 CIASTA PIECZONE
CIASTA PIECZONE
Zdjęcie 479

brownie karmelowo-orzechowe

Brownie z wyraźną nutą karmelową, z dodatkiem orzechów
i płatków migdałów.

Galeria
Zdjęcie 480

ciasto cytrynowe

Tradycyjne ciasto z aromatem z cytryn ozdobione skórką
pomarańczową i lukrem.

Galeria
Zdjęcie 481

ciasto czekoladowe

Czekoladowe ciasto z dodatkiem sera czekoladowo-śmietanowego
zapieczone z budyniem.

Galeria
Zdjęcie 482

CIASTO JABŁKOWE

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich jabłek.

Galeria
Zdjęcie 483

ciasto jagodowe

Ciasto na bazie jogurtu zapieczone z całymi jagodami.

Galeria
Zdjęcie 484

ciasto jogurtowe z owocami

Tradycyjne ciasto jogurtowe z dodatkiem świeżych owoców.

Galeria
Zdjęcie 485

ciasto marchewkowe

Ciasto z dodatkiem polskiej marchwi z delikatnym aromatem cynamonu, wykończone czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 486

ciasto śliwkowe

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich śliwek.

Galeria
Zdjęcie 487

Ciasto z owocami sezonowym i

Ciasto jogurtowe z dodatkiem owoców sezonowych.

Galeria
Zdjęcie 488

KRUCHE Z WIŚNIAMI

Ciasto kruche z prawdziwym masłem oraz dużą ilością aromatycznych wiśni.

Galeria
Zdjęcie 489

Kruche ze śliwkami

Soczyste śliwki z nutą cynamonu zatopione w kruchym cieście z dodatkiem masła.

Galeria
Zdjęcie 490

MAKOWIEC BABUNI

Delikatna rolada biszkoptowa zapiekana z pełną bakalii masą makową, całość wykończona aksamitną czekoladą, makiem i skórką pomarańczową.

Galeria
Zdjęcie 491

marmurek

Ciasto piaskowe z dodatkiem masy czekoladowej z glazurą z białej
i gorzkiej czekolady.

Galeria
Zdjęcie 492

szarlotka z kruszonką

Maślane ciasto z prażonymi jabłkami, ozdobione kruszonką i cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 32 CIASTA KREMOWE
CIASTA KREMOWE
Zdjęcie 493

biszkopt z galaretką

Puszyste biszkoptowe ciasto z masą z lekkiej śmietany z dodatkiem owoców, wykończone galaretką.

Galeria
Zdjęcie 494

chrupiąca kostka wiśniowa

Ciasto biszkoptowe z waniliowym budyniem, śmietaną i toffi, oprószone kakao

Galeria
Zdjęcie 495

ciasto 3-bit

Ciasto biszkoptowe z waniliowym budyniem, śmietaną i toffi,
oprószone kakao.

Galeria
Zdjęcie 496

Ciasto czekoladowe z wiśniami

Mocno czekoladowy spód brownie z kremem waniliowym oraz wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 497

Delicja malinowa

Biszkopt z budyniem waniliowym, kremem malinowym oraz owocami
w galaretce.

Galeria
Zdjęcie 498

Deser tiramisu

Biszkopt z budyniem waniliowym, kremem malinowym oraz owocami
w galaretce.

Galeria
Zdjęcie 499

kawowa chmurka

Ciasto biszkoptowo-kawowe z waniliowym budyniem, śmietaną
i polewą kakaową.

Galeria
Zdjęcie 500

Kostka czekoladowa

Mocno czekoladowe ciasto z kremem orzechowo-kokosowym.

Galeria
Zdjęcie 501

Kostka kokosowa

Kruche spody przełożone delikatnym kremem kokosowym.

Galeria
Zdjęcie 502

Kostka mango/marakuja

Ciasto z nadzieniem z mango i marakui na spodzie z dodatkiem nasion chia.

Galeria
Zdjęcie 503

Kostka porzeczkowa

Kompozycja kremu śmietankowego z czarną porzeczką oraz chrupiącymi ciasteczkami.

Galeria
Zdjęcie 504

Kostka poziomkowa

Delikatny biszkopt przełożony subtelnym kremem śmietankowo-poziomkowym

Galeria
Zdjęcie 505

Kostka truskawkowa

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem truskawkowym z dodatkiem
owoców i galaretki.

Galeria
Zdjęcie 506

Kostka żurawinowa

Delikatny krem śmietankowy z żurawiną na cieście brownie.

Galeria
Zdjęcie 527

kukułka

Biszkoptowe ciasto z kakao, kremem kukułkowym, czekoladą i lekką
śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 507

leśny mech

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 508

Malinowa nutka

Delikatny biszkopt przekładany kremem śmietankowym i soczystymi
malinami.

Galeria
Zdjęcie 509

miodownik

Pyszne ciasto z miodem przełożone budyniem waniliowym, oblane słodkim toffi z płatkami migdałowymi.

Galeria
Zdjęcie 510

Owocowy ogród

Delikatny biszkopt przekładny musem mandarynkowym, bitą śmietaną oraz owocami zatopionymi w galaretce.

Galeria
Zdjęcie 511

Pijana wiśnia

Puszysty biszkopt z czekoladowym kremem z wyraźnym aromatem wiśni.

Galeria
Zdjęcie 512

przekładaniec czekoladowy

Warstwy puszystego biszkoptu czekoladowego z lekką śmietaną i posypką z wiórków czekoladowych.

Galeria
Zdjęcie 513

Przekładaniec kajmakowy

Warstwy kruchego ciasta z kremem śmietankowym oraz kajmakiem.

Galeria
Zdjęcie 514

rafaello

Ciasto biszkoptowe z wiórkami kokosowymi, czekoladą i aromatem wanilii.

Galeria
Zdjęcie 515

Rolada śmietankowa/owocowa mix

Rolada biszkoptowa ze śmietaną i owocami sezonowymi.

Galeria
Zdjęcie 516

sernik japoński

Delikatny i lekki sernik na bazie puszystych serków homogenizowanych, w połączeniu z czekoladowym biszkoptem, ozdobiony delikatnymi wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 517

Słony karmel z orzechami

Pyszne spody z dodatkiem nasion chia, z kremem orzechowym oraz
dekoracją ze słonego karmelu.

Galeria
Zdjęcie 518

snikers

Kruche ciasto przełożone aromatycznymi masami śmietanową i budyniową, wykończone kajmakiem z orzechami włoskimi.

Galeria
Zdjęcie 519

Szarlotka królewska

Biszkopt ze świeżo prażonymi jabłkami z cynamonem, ozdobiony śmietaną i świeżymi jabłkami.

Galeria
Zdjęcie 520

śmietanowiec

Delikatne ciasto biszkoptowe z masą na bazie bitej śmietany z galaretkami owocowymi, wykończone galaretką truskawkową i sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 521

toffi

Ciasto biszkoptowe przełożone masą karmelową i śmietanową.

Galeria
Zdjęcie 522

Torcik brzoskwiniowy

Delikatne rolady biszkoptowe z kremem śmietankowym z brzoskwiniami.

Galeria
Zdjęcie 523

torcik cappuccino

Kremowe ciasto kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 524

Torcik cytrynowy

Biszkopty przełożone kremem cytrynowym z orzeźwiającą galaretką.

Galeria
Zdjęcie 525

Torcik z owocami sezonowymi

Delikatne biszkopty z kremem śmietankowym z dodatkiem owoców
sezonowych.

Galeria
Zdjęcie 526

wz z owocami

Ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao oraz lekką śmietaną, ozdobione sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 33 CIASTKA SZTUKOWE
CIASTKA SZTUKOWE
Zdjęcie 529

Babeczka z owocami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i owocami.

Galeria
Zdjęcie 530

Babeczka z truskawkami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 531

DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM

Klasyczne ciasto drożdżowe z budyniem waniliowym i kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 532

DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM

Klasyczna drożdżówka z dużą ilością masy makowej ozdobiona lukrem.

Galeria
Zdjęcie 550

DROŻDŻÓWKA Z SEREM

Puszyste ciasto drożdżowe z białym serem zdobione lukrem.

Galeria
Zdjęcie 533

EKLERKA

Delikatne, parzone ciasto z nadzieniem śmietanowym w słodkiej glazurze czekoladowej.

Galeria
Zdjęcie 534

JAGODZIANKA

Tradycyjne ciasto drożdżowe nadziewane całymi jagodami zdobione
kruszonką i cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 535

KREMÓWKA

Ciasto półfrancuskie z delikatnym kremem budyniowym i śmietaną
oprószone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 536

MINI TARTA

Kruchy korpus wypełniony budyniem i sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 537

MUFINKA

Puszyste ciasto piaskowe na bazie prawdziwego kakao z kawałkami
czekolady.

Galeria
Zdjęcie 538

PĄCZEK HISZPAŃSKI

Delikatne ciasto parzone smażone w głębokim tłuszczu z polewą z lukru.

Galeria
Zdjęcie 528

PĄCZEK TRADYCYJNY

Ręcznie wyrabiane ciasto drożdżowe z aromatyczną marmoladą smażone w głębokim tłuszczu.

Galeria
Zdjęcie 539

Podkówka z białym makiem

Puszyste ciasto drożdżowe z białym makiem i orzechami.

Galeria
Zdjęcie 540

Podkówka z BUDYNIEM

Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem budyniowym.

Galeria
Zdjęcie 541

Podkówka z malinami

Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem malinowym.

Galeria
Zdjęcie 542

Podkówka z MORELAMI

Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem morelowym.

Galeria
Zdjęcie 543

Podkówka z serem

Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem serowym.

Galeria
Zdjęcie 544

PTYŚ

Lekkie, parzone ciasto z nadzieniem z puszystej śmietany, wykończone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 545

RURKA Z BITĄ ŚMIETANĄ

Chrupiąca rurka waflowa nadziewana bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 546

SERNICZEK

Kruche ciasto z warstwą delikatnego twarogu z dodatkiem rodzynek
oprószone cukrem pudrem.

Galeria
Zdjęcie 547

SZARLOTKA

Maślane ciasto ze świeżo prażonymi jabłkami z aromatem cynamonu.

Galeria
Zdjęcie 548

szyszka

Aromatyczne kulki z prażonego ryżu w połączeniu ze słodkim karmelem.

Galeria
Zdjęcie 549

WZ

Dwie warstwy kakaowych biszkoptów przełożonych bitą śmietaną.

Galeria
Zdjęcie 34 PRODUKTY PAKOWANE
PRODUKTY PAKOWANE
Zdjęcie 551

Ciasto piaskowe z owocami

Puszysta babka z ciasta piaskowego udekorowana cukrem.

Galeria
Zdjęcie 552

Makowiec DOMOWY

Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym.

Galeria
Zdjęcie 556

Zebra

Puszyste ciasto piaskowe w eleganckiej kompozycji z dodatkiem kakao.

Galeria
Zdjęcie 554

Sernik wiedeński okrągły

Puszysty sernik na kruchym spodzie wypiekany w okrągłej formie.

Galeria
Zdjęcie 555

Szarlotka okrągła

Tradycyjna szarlotka na kruchym spodzie przygotowana z prażonych jabłek.

Galeria
Zdjęcie 553

Placek ze śliwkami okrągły

Jogurtowe ciasto z dodatkiem aromatycznych, polskich śliwek.

Galeria
Zdjęcie 35 OFERTA CATERINGOWA
OFERTA CATERINGOWA
Zdjęcie 558

Crème brûlée

Waniliowo-jajeczny krem przykryty cienką warstwą karmelu i czekolady.

Galeria
Zdjęcie 557

KOSZYCZEK OWOCOWY

Czekoladowy koszyk wypełniony kremem mascarpone i świeżymi
owocami.

Galeria
Zdjęcie 559

MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI

Delikatny krem czekoladowy z dodatkiem soczystych wiśni.

Galeria
Zdjęcie 560

MUS TIRAMISU

Włoski deser – delikatny krem kawowy przełożony nasączonymi biszkoptami.

Galeria
Zdjęcie 561

MUS Z TRUSKAWKAMI

Soczysta konfitura truskawkowa przykryta bitą śmietaną i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 562

PANNA COTTA

Śmietanowy deser z dodatkiem soczystych owoców.

Galeria
Zdjęcie 563

Babeczka czekoladowa z wiśniami

Kruchy korpus wypełniony kremem czekoladowym i soczystą wiśnią.

Galeria
Zdjęcie 564

Babeczka kajmakowa z orzechami

Kruchy korpus wypełniony konfiturą porzeczkową, słodkim kajmakiem
i orzechem włoskim.

Galeria
Zdjęcie 565

Babeczka kokosowa

Kruchy korpus wypełniony delikatnym kremem kokosowym.

Galeria
Zdjęcie 566

Babeczka serowa

Kruchy korpus wypieczony z aromatycznym serem i konfiturą owocową.

Galeria
Zdjęcie 567

Babeczki z owocami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i owocami.

Galeria
Zdjęcie 568

Babeczki z truskawkami

Kruchy korpus wypełniony budyniem i truskawkami.

Galeria
Zdjęcie 574

Eklerka mini z czekoladą

Mini eklerka wypełniona delikatną śmietaną, wykończona mleczną
czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 572

Szarlotka bankietowa

Klasyczna szarlotka na kruchym spodzie podana w małych porcjach
na papilotkach.

Galeria
Zdjęcie 571

Sernik bankietowy

Delikatny sernik z czekoladową kruszonką.

Galeria
Zdjęcie 569

CAPPUCCINO bankietowe

Kremowe ciastko kawowo-śmietanowe z nutką aromatycznego cappuccino.

Galeria
Zdjęcie 570

Kostka malinowa bankietowa

Delikatny biszkopt przekładany kremem śmietankowym i malinami.

Galeria
Zdjęcie 573

MAKOWNIK BANKIETOWY

Kruchy spód przykryty masą makową pełną bakalii.

Galeria
Zdjęcie 582

Szarlotka z kruszonką

Maślane ciasto z prażonymi, jabłkami ozdobione kruszonką i cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 581

Sernik migdałowy z malinami

Delikatny sernik na kruchym spodzie, z dodatkiem konfitury malinowej
i płatków migdałowych.

Galeria
Zdjęcie 586

Torcik toffi z wiśniami

Biszkopt przekładany kremem śmietanowym i soczystymi wiśniami.

Galeria
Zdjęcie 580

Sernik cytrynowy

Tradycyjny sernik z dodatkiem skórki cytrynowej wykończony cukrem
pudrem.

Galeria
Zdjęcie 575

Leśny mech

Lekkie ucierane ciasto z ekstraktem z zielonej herbaty oraz dodatkiem
nadzienia malinowego i jagodowego.

Galeria
Zdjęcie 578

Słony karmel z orzechami

Pyszne spody z dodatkiem nasion chia z kremem orzechowym oraz
dekoracją ze słonego karmelu.

Galeria
Zdjęcie 577

BROWNIE

Tradycyjne mocno czekoladowe ciasto brownie.

Galeria
Zdjęcie 576

torcik truskawkowy

Torcik śmietanowy z dodatkiem truskawek.

Galeria
Zdjęcie 579

Naked cake

Wyjątkowo lekki torcik przygotowany na bazie czekoladowych biszkoptów, bitej śmietany i świeżych owoców.

Galeria
Zdjęcie 583

TORCIK BEZOWY Z ORZECHAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone, orzechami i czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 584

TORCIK BEZOWY Z OWOCAMI

Delikatna beza z kremem mascarpone i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 585

TORCIK Z OWOCAMI

Puszysty biszkopt przykryty delikatną bitą śmietana i świeżymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 36 TORTY STANDARDOWE
TORTY STANDARDOWE
Zdjęcie 587

tort czekoladowy

Ciemny biszkopt w wyjątkowo aromatycznym duecie z czekoladowym
kremem i prawdziwą czekoladą.

Galeria
Zdjęcie 588

tort kawowy

Wyraźny, pobudzający smak kawy z ciemnym biszkoptem i zmysłowym
kawowym kremem, ozdobiony kawałkami czekolady.

Galeria
Zdjęcie 589

tort śmietanowy

Lekkie ciasto biszkoptowe z puszystą masą z bitej śmietany, z nutką wanilii i czekolady, ozdobiony sezonowymi owocami.

Galeria
Zdjęcie 590

tort tiramisu

Puszyste ciasto biszkoptowe nasączone kawą i przełożone masą na bazie serka mascarpone z nutką kakaowej słodyczy.

Galeria
Zdjęcie 591

Tort truskawkowy

Biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem kawałków owoców,
ozdobiony świeżymi truskawkami.

Galeria